Officiel DHF Håndbold Herrelandsholdstrøje | Børn

DKK 600,00DKK 650,00

  • 116
  • 128
  • 140
  • Ja (+50,-)
  • Nej (0,-)
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Officiel DHF Håndbold Herrelandsholdstrøje | Børn

Officiel DHF Håndbold Herrelandsholdstrøje | Børn, er den nye landsholdstrøje der er special designet til håndboldherrerne. De skal således fremover synge nationalmelodi i denne splinterny DHF håndbold herrelandsholdstrøje fra PUMA. Herrelandsholdstrøjen er specialdesignet til de danske landshold. Trøjerne hylder dansk natur og arkitektur samt begge landsholds VM-triumfer.

Håndboldherrerne og Håndbolddamerne skal fremover spille i en splinterny og helt unik landsholdstrøje fra PUMA. Trøjen er nemlig specialdesignet til de danske landshold og er inspireret af dansk natur og arkitektur. Møns Klint, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, har været inspirationskilde til de nuancerende farver på trøjen, mens det trekantede mønster drager paralleller til den ikoniske bygning Kulturværftet i Helsingør.

Der skal ikke vælges mellem Lidl, Borup eller Phønix tag, da den officielle herrelandsholdstrøje til børn er med alle de officielle sponsorer på. Det vil sige at den officielle herrelandsholdstrøje er 100% identisk med den som håndboldherrerne spiller i.

Navn og nummer på din herrelandsholdstrøje?

Du kan ydermere vælge at få navn og nummer på din herrelandsholdstrøje, for kun halvtreds kroner. Du vælger helt selv om du ønsker de nuværendes landsholdsstjernes navne og numre, eller om du selv er en kommende landsholdsspiller og derfor gerne vil have dit eget navn. Du kan altid se den gældende Herre-A Trup på DHF’s hjemmeside, hvis du er i tvivl om navn og nummer?

Materiale

Den nye officiel herrelandsholdstrøje er lavet i PUMAs DryCell®-materiale, som er svedtransporterende. Dermed forbliver spillerne tørre, samtidig med at trøjen forøger deres komfort og ydeevne.

Størrelsen på den officiel herrelandsholdstrøje

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge i din officiel herrelandsholdstrøje, kan du anvende dette måleskema. Den officielle herrelandsholdstrøje fås også i voksen størrelse.

Yderligere information

Størrelse

116, 128, 140

Navn & nummer

Ja (+50,-), Nej (0,-)