DHF Fan-Guldtrøje Håndboldherrerne VM GULD 2021

DKK 475,00

Så er den her! Hyld håndboldherrerne i denne spritnye fan-guldtrøje og fejr os med manér.

DHF Guldtrøje Håndboldherrerne VM GULD 2021 er som på billedet med VM Guld 2021 samt med mulighed for eget navn og nummer, uden beregning, i guld.

Stort tillykke til Håndboldherrerne – vi er stolte af at være en del af holdet!

 • 116
 • 128
 • 140
 • 152
 • 164
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • 2XL
 • 3XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Så er den her! Hyld håndboldherrerne i denne spritnye VM GULD 2021 trøje.

DHF Guldtrøje Håndboldherrerne VM GULD 2021 er som på billedet med VM Guld 2021 samt med mulighed for eget navn og nummer, uden beregning, i guld.

Stort tillykke til Håndboldherrerne – vi er stolte af at være en del af holdet!

DHF VM Guld 2021

DHF Håndbold Fantrøje Håndboldherrerne

DHF Håndbold Guldtrøje til Håndboldherrerne VM Guld 2021 er til dem der ønsker en trøje med alle de officielle sponsorer, men har ikke samme mønster som den officielle Herrelandsholdstrøje. Om den officielle trøje fortæller Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund:

”Vi er rigtig glade for den nye landsholdstrøje. PUMA har haft os med i designprocessen fra starten, hvor en international designer har lyttet til vores idéer og ønsker. Det er der kommet en rigtig flot trøje ud af, og den skal nok bidrage til mindeværdige oplevelser blandt fans og spillere,”

Designprocessen har ledt til at en stjerne pryder den nye trøje. Stjernen symboliserer henholdsvis Håndbolddamernes VM-guld i 1997 og Håndboldherrernes VM-guld i 2019. Denne stjerne er naturligvis også med på denne fantrøje til håndboldherrerne. På DHF Håndbold Guldtrøje Håndboldherrerne VM GULD 2021 er der påtrykt to stjerne efter den nylige triumf.

Der skal ikke vælges mellem Bygma, Lidl, Borup eller Phønix tag, da håndbold fantrøjen til håndboldherrerne med alle de officielle sponsorer på.

Navn og nummer på din fantrøje?

Du kan ydermere vælge at få navn og nummer på din fantrøje til håndboldherrerne. Du vælger helt selv om du ønsker de nuværendes landsholdsstjernes navne og numre, eller om du selv er en kommende landsholdsspiller og derfor gerne vil have dit eget navn. Du kan altid se den gældende Herre-A Trup på DHF’s hjemmeside, hvis du er i tvivl om navn og nummer?

Materiale

Den nye Fantrøje til Håndboldherrerne er lavet i PUMAs DryCell®-materiale, som er svedtransporterende. Dermed forbliver spillerne tørre, samtidig med at trøjen forøger deres komfort og ydeevne. Puma fortæller at trøjen er til “[…] til dem der nyder kampen ligeså meget som det at vinde”. I denne Håndbold Fantrøje tror vi på at Herrelandsholdet formår begge dele.

Størrelsen på fantrøje til håndboldherrerne

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge i din håndbold fantrøje, kan du anvende dette måleskema. DHF Håndbold Fantrøje fås også til håndbolddamerne

Yderligere information

Størrelse

116, 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, 2XL, 3XL